spreeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birde yurt disi konumdan yaziyorsunuz demekki yurt disida yaramamis size, ulkede bi akilli sizsiniz, gorende sanar doktor olabiliyorsunda begenmiyorsun. Dr Oz u ornek vermeyeyim Amerika lara gitmeyelim. Hersey insanda biter ama cikip burdan demeyin ailelerin tip okuyun demesi cahilliktir. Babanin en akilli cocugu gibi davranmana gerek yok. Konu sahibi arkadas neyi istiyorsa tabi onu sececek, bende nefret ediyorum tip fakultesini para icin secenleri ama hersey o igrenc dusundugunuz is ortaminda degil, biraz ailede paraya bakar tip okumak para yoksa tip okumamak daha dogru o konuda hem fikirim. Bilisim, muhendislik zaten dersler benzerdir. Yurt disinda pc muhendisligi diye bi bolum gormedim ben bilisim yani Computer Science veya Informatics diyegecer.
ben ne anlatmışım size, siz ne anlamışsınız aslında hiç yazmayacaktım şimdi size ne yazsam şu mesajınızdan çıkardığım sonuca göre anlamayacaksınız ama neyse... ailelerin tıp okuyun demesine cahilliktir vs gibi bir cümle kurmadım onu nereden anladınız onuda merak ediyorum ben neye cahilliktir dedim mesajımı iyi okuyup idrak ederseniz sorun kalmaz.