Roniga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
facede yeni gelinler grubu vardı o aklıma geldi
ama çocuk kitleyi yakalarsa is görür.
anlatımı diksiyonu sektöre cok uygun gibi.
Çocuk kitleye hitaben hazırlanacak bütün hepsi teşekkürler

UgurCelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun basarılar dilerim. Videoyu açtım benim çocuk geldi hemen baba bebek videolarımı izliyorsun diyor 😂 Destek için abone oldum ben 🙂
Oh hemen bir çocuğun da dikkatini çektiyse tamamdır bu iş Teşekkür ederim sağolun

aosmanergen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diksiyon ve hitabet güzel. Yalnız yenge çok duraksayarak konuşuyor Biraz daha akıcı konuşsa çok güzel olur diye düşünüyorum.
Evet ilk videosu ve biraz acemilik çekiyor ama bir iki video sonra açılacaktır diye düşünüyorum

orhanbektas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kesinlikle sadece çoçuklar içinse yapilmasini öneririm. Izlenmeleri zamanla artacaktir. Ama daha bilgili videolar çekmeli zaten çoçuklari eğlendiren cizgi flimler varken bunlari izlemezler.

Bu tür videolarda arada matematik bilgisi falan vermeli

videolara etiket koymayi kesinlikle unutmayin

video çekimi
görsellik ses her şey çok güzel

efekleri artirin çoçuklar sesleri sever

kesinlikle ve kesinlikle devam etsem başarili olacaktir
Sadece çocuklar üzerinde devam edilecek, Eğitici ve anlatıcı videolar ile beraber olacak ilk video diye bu şekilde bir giriş oldu, oyun hamurları ile sayılar saymayı sayıların ingilizce anlamlarını söylemeyi vs bir çok düşünce var
videolara bolca etiket koydum ve uyumlu. Görsellik içinde daha renkli şeyler sunmayı düşünüyoruz Efektler için de baya uğraştım bulmak için bulduğum gibi de ekledim biraz az oldu ilk videoda ama diğerleri bol olacak..
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.

webkarizma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Işık yetersiz fazlasıyla. Kendi oğlumdan biliyorum canlı renklerin olduğu videoları tıklıyor sürekli. sarmazsa geçiyor hemen.

+thumb resmide aynı şekilde dikkat çekici olmalı.
Akşam vakti çekildiği için biraz soluk oldu, Thumb için de başlamadan resim alıp onu ekleyeceğim. Video içerisinden seçmiştim bu video da özel resimi.

Teşekkürler.

uguryesbek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun. Diksiyon ve anlatım şekli gayet iyi. Sanırım yengenin parmağında bir dövme var, aileler çocukları yemek yerken izlesin diye açıyorlar videoları. Bu dövme bir fondöten ile kapatılabilir ve videonun altına da telifsiz müzikler eklenebilir. Abone olundu, video beğenildi. Umarım iyi yerlere gelir
Evet bir dövme mevcut, fikir alında bakalım kapatabiliriz. Telifsiz müzikleri de ekleyeceğim

Teşekkürler