Bu sorunlar ne yazık ki var. Yapılması gereken öncelikle makaleyi çalan haber siteleri ise direk iletişimden bilgi almak 24 saat kaldırılmadığı takdirde yasal işlem başlatılacaktır denilmek. Ancak bu da çare değil ise kaynak kodlarından adsense kodunu alıp tık saldırısı yapacaksınız. Bunu da iletişimden ilgili kişiye 24 saat içinde makalem kaldırılmadığı takdirde hesabınıza saldırı yapılacağını beyan etmeniz.
Hocam adama böyle yazarsan, adamda derki bizde senin sitene saldırırız

öyle şey olur mu hiç.Haklıyken haksız duruma düşülür.belki düzgünce yazmak ve yasal işlem başlatmak yazılabilir de diğeri bence yazılmamalı.Bizim onlardan ne farkımız kalır? ayrıca bence sürekli sitelerinden içerik kopyalayan arkdşlar var ise bence maddi durumları da iyise yazılarını noter vs artık hangi yöntem ileyse onaylatsınlar, sonrada davayı açsınlar bir kaç defa böyle para verdiler mi cesaret edemezler..
Kopya içerik emek hırsızlığı bir nevi kul hakkıdır.Bu zamana kadar onlarca site sattım yaptım bir tanesinde bile kopya içerik yapmadım.Nasıl insanlar bu kadar anlamıyorum, nasıl paralar kursaklarından geçiyor.Bilmiyorum.