Mobil cihazlar ile asosyal hayat yaşanmaz hocam, adı üstünde
mobil diyoruz. Kendini asosyalliğe adapte etmiş kişiler gözünüzün önünde canlanıyor olabilir fakat bilgisayar ve internet sektöründe olup çok daha rahat,ferah ve sosyal hayatlar sürenler de var. Mesele hem mutlu olup hemde kazanmaktan geçiyor. Ayrıca her meslekte mecazen ağız kokusu çekiliyor.
o yüzden
@aykutavsar; hem mutlu olacağın hemde en iyisi olmaya çalışacağın bir mesleğin olur umarım
Tamam oyle diyorsan oyledir, gercekleri degistirelim o zaman. Bilisim okuyorsaniz nasil olacak bu dediginiz, arkadas hali hazirda suan bile pc basinda ornegin. Bi kere okulda pc ile dersler olacak onun yaninda normal dersler, arkadas zaten nette is yapiyormus onun pc basinda zaman harcamasi, diger yandan evde bazen calismak gerekecek pc basi odevler icin, diger yandan yatakta mobilden giris, diger yandan es dost icin zaman. Yani cok yuksek iradeye sahip biri degilseniz bu hayat sizi koparir. Isterseniz size ABD de yapilmis ranking ler verebilirim.
Bu arada ben tip sec demiyorum direk olarak, farkli diyorum, biraz genis dusunup farkli bakabilirsiniz olaylara. Birilerinin sizi tedavi etmesi gerek hastalandiginizda, herkes bilisimci olursa kim doktor olur?