HopeDesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çocuğum doktor olsun da yaşlanınca hastane doktor derdimiz kalmaz diye düşünüyorlar galiba 😂
Aynen öyle
omerraker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimsenin senin adına karar vermesine izin verme senin kendi hayatın. Bende Türkiye'de ki iyi tıpları kazanabilecekken gitmedim ve mühendislik okumak istedim. Hayatımdaki en yakın iki insan da doktor. Doktorluğu sevdası olan insan bile zar zor yaparken sırf para için okunamaz zaten, okurum diyen de beceremez bırakır. O kadar verdiğin emeği başka bir mühendislik dalına verince zaten iyi yerlere geliyorsun. Kimseyi dinleme senin hayatın bu, tıp okurssan çok mutsuz olacaksın.
İzin vermem zaten ama cidden aşırı derecede sıkmaya başladılar. İstemiyorum diyorum adamlar parası çok diyor.
ilyasutkum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim ailemde hep yazılımcı olmamı istedi onun için istekliydiler ben ilk sene gittim yazılım okumaya mutlu değildim ani kararla bırakıp fotoğraf ve video okumaya başladım bırakma medyacı olma tarzı çok şey söylediler şuan gayet memnunlar kendi hayalini gerçekleştir
Bende öyle yapıcam annem,babam dahil isterlerse konuşmasınlar benle.Geleceğimi onlara bırakamam.