Ömrünüzü böyle evde oturarak ve zengin olma hayal kurarak heba etmeyin. Saman alevi gibi bir projeye büyük hevesle girip 3. günde bırakacaksanız ki burda gördüğüm webmasterların büyük kısmı öyle, bırakmayın. Ben böyle böyle yıllarımı kaybettim. Ha çok para kazandığım dönemler oldu motivasyonumun iyi olduğu dönemlerde it gibi çalıştım şu an tamamlamak üzere olduğum evimi arabamı bu işlerden çıkarttım. Ama işler her şey her zaman iyi gitmiyor bi motivasyonun gitti mi deli gibi para kazandıran siteni bile ilgisiz bırakıyorsun ve oturup sadece batışını izliyorsun.
Sigara paramı bile çıkartamadığım, aç kaldığım, depresyona girdiğim uzunca dönemler oldu. Ne zaman ki reel sektörde çalışmaya başladım enerjim yerine geldi bu işleri de ek gelir niyetine yapmaya devam ediyorum. Forumda hayal satmadığın sürece iş koparmak çok zorlaştı. O yüzden 10 saat forumda takılmak yerine reele dönün.
Şu an her ne kadar bir ajansta iyi bir maaşla çalışsam da her zaman kendi kendime keşke mobilyacı pvc ustası gibi bir mesleğim olsaydı da bedenimle çalışsam ve reel sektörde bir işyeri açsam diyorum...