Merhaba hocam konunuza baktım. Aşağıda açıklama satırları ile birlikte daha önce facebook için yazdığım bir bottan bir kısım ekliyorum. Bu kodu inceleyip kendi sisteminize uyarlayarak çözüme ulaşabilirsiniz. Bir siteden veri çekmenin birden fazla yolu var ama preg_match_all kullanıldığını görünce aklıma eskiden yazdığım bir bot geldi Umarım faydalı olur.
 $content = preg_replace("/s+/", " ", $content); // boşlukları temizle
 $content = preg_replace("/r|n/", " ", $content); // yeni satırları temizle
 $content = preg_replace("/t+/", "", $content); // tabları temizle
 $content = preg_replace("/<scriptb[^>]*>(.*?)</script>/is", "", $content); // javascript kodlarını temizle
 $content = trim($content); // başta ve sonda kalan boşlukları temizle

return $content; // Sonuç döndür

function curl_search($first, $last, $content){ // $content parametresi içinde, $first ve $last parametreleri ile gelen değerler arasındaki veriyi bulup sonuç döndürür.
        @preg_match_all('/' . preg_quote($first, '/').'(.*?)'. preg_quote($last, '/').'/i', $content, $m);
        return @$m[1];
    }

$content = curl_connect("https://www.facebook.com"); // fonksiyon ile bağlandık 
    $page_title = curl_search('<title id="pageTitle">', '</title>', $content); // Gelen içerik içinde arama yaparak html sayfa başlığını ayıklıyoruz. Sonuç diziye aktarılacak.
    $post_titles = curl_search(' id="profile_pic_header_100009166867451" /><span>', '<', $content); // Gelen içerik içinde arama yaparak başlıkları ayıklıyoruz. Sonuç diziye aktarılacak.
    $post_button_wrappers = curl_search('<div class="post_element_info_footer_read_more">', '</div>', $content); // Gelen içerik içinde arama yaparak buton alanlarını ayıklıyoruz. Sonuç diziye aktarılacak.

echo "<h1>".$page_title[0]."</h1><hr>";
    echo $post_titles[0];
Not: Bu kodlar 2016-2017 yılları arasında geliştirilmiş olan bir yazılımının konu ile alakalı olan kısmından bir kesittir. Buradaki kodların sizin sisteminizde çalışması için kendinize göre gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekmekte ben fikir vermesi açısından buraya bırakıyorum