Instagram artık blokları geçmiş işlemleri değerlendirerekte yapmaktadır. Bir hesap geçmişinde takipten başka bir iş yapmadıysa bloke yiyor. O sebeple sürekli söylüyorum hergün hergün takip edeceğim diye uğraşmayın. Hesaplar haftada 1 - 2 gün dinlensin. Bazen sadece beğeni yapın, bazen hikaye izleyin. Eskisi gibi açayım, 1 ay takip etsin olayı bundan sonra olmayacak. Şuan tek problem eskisi gibi sanılması. Aslında Instagram'ın amacı SMM panelleri bitirmekti, bitiriyor da. Şuan hem limitler düşük, hem sürekli işlemleri engelliyor. Düzelir mi bence düzelmez. Zaten düzelmesi gereken Instagram değil.
Kullanıcılar Instagram onlara ayak uyduracağını sanıyor ve sürekli hesapları zorluyor. Ama bizler Instagram'a ayak uydurmalıyız. 3 ay önce günlük limit 1000'di. Eğer bugün günlük limit 100 olursa biz ona göre davranmalıyız. 101 yaparsak spama gireriz ve çıkamayız. Yani blokeler tamamen bunlardan dolayı oluyor.
İnanın test ettiğim hiç bir hesabımda sorun yaşamadım, hiç bloke almadım. Hatta almak için 0-5 saniye yaptım yine almadım. Neden çünkü hergün hergün binlerce işlem yapmıyorum. Normal kullanıcı gibi olması gereken seviyede yapıyorum, sorun yaşamıyorum. Binlerce kullanıcım var, onlarda bu şekilde işlem yaptığı için sorun yaşamıyor.
Aslında şuan bakarsanız daha iyi oldu. Bot hesaplar işlem yapamadığı için ulaşılan tüm hesaplar gerçek hesaplar oluyor. Eğer doğru şekilde bir planlama yapılırsa daha fazla verim alınıyor.
IP'lere girmek zaten hiç istemiyorum. Instagram artık VDS ve proxyleri nokta atışı tespit ediyor. Ben olsam şu saatten sonra proxy kullanmam.
Gönderi Hikaye işlemleri --->gönderi indirme işlemleri ---> Kullanıcı gönderilerini indir
seçeneğiyle AAA kullanıcısının gönderilerini (fotograf ve albüm) indiriyorum.
bu gönderileri (foto ise foto ve albüm ise albüm) olarak kendi hesabımda nasıl paylaşabilirim.
Gönderi Hikaye işlemleri ---> paylaşım zamanlama işlemleri---> toplu gönderi dosyası oluştur. dediğimde albüm ise sadece tek bir dosyayı görüyor?
Bir de çok fazla sayfa olmuş bu konuda ve muhtemel bu soru da sorulmuştur SıkSorulanSorular yapılan bir yer göremedim.
Albümlerde toplu zamanlama özelliği yok. Onu pratik bir şekilde yapmak için deniyorum şuanda.
Lisans bitince yenilemedim 6 ay aradan sonra web tabanlı olanları denedim ama pek verimli olmadı. Şuan sizde limitler nasıl?
Web'de her zaman limitler çok düşüktü ve şuan inanılmaz düşük. Mobil API'ler ve son sürüm anahtarlarda biraz daha iyi durumda.
Guncel takip ve yorum limitleri ne durumda bilgisi olan varmi
Takip şuanda net değil. Bazı hesaplar 1000 takip atabilirken bazı hesaplar 500 - 600 gönderiyor. Ama bu hesabın dinlenmesi ile alakalı.
Beğeni 1000 - 1200 arası
Yorum 40 - 100 arası
DM gönderme 45
Bilinen son limitler bunlar.
Takipteyim özellikle yorum limitleri ve süreleri
Takip şuanda net değil. Bazı hesaplar 1000 takip atabilirken bazı hesaplar 500 - 600 gönderiyor. Ama bu hesabın dinlenmesi ile alakalı.
Beğeni 1000 - 1200 arası
Yorum 40 - 100 arası
DM gönderme 45
Bilinen son limitler bunlar.
Geçen ay lisans aldığımda işlem süresi 10-30 saniye aralığı günlük 1000 takip etme her 100 işlemde bir 600 saniye bekleme olarak uyguladığımda 2.hafta sonunda hesaplar engele düşmüştü ve ortalama 2-2 bucuk hafta sonra engellerim kalkmıştı.
Bu ayın 9'unda lisansımı yeniledim o tarihten beri işlem süresi 10-30 saniye aralığı günlük 600 takip etme işlemi ve her 100 işlemde bir 600 saniye bekleme olarak uyguluyorum şu anlık bir sıkıntı yok bakalım. Tabi günlük aldığım geri dönüşler otomatikten düşük olmaya başlamış oldu ama yapacak bir şey yok engel yemekten iyidir
Size tavsiyem takip ile birlikte + 1 beğeni yapın son gönderisine. Size olan geri dönüşler x2 veya x3 olacaktır. Emin olabilirsiniz.

-----------------------------------
https://www.r10.net/1075123193-post4047.html
Bu mesajımdaki hesabı yine aynı ayarlar, aynı IP, aynı işlemler ile bu gece yine açık bırakacağım.
Bekleyen istekler olduğu için limiti dolduracağını düşünüyorum ama limit dolmazsa amacım açıkçası spama sokmaya çalışmak.

Deneyelim..
Son durum;