mgonon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Blogger kötü değil ama eksiği olan bir platform hem de eksikler bayağı fazla. Artık birçok ihtiyaca yanıt vermiyor ne yazık ki. Amp kurulumu en basit örnek. Yukarıda biri çok güzel söylemiş gerçekten Blogger Google'ın üvey evladı gibi. Ben hala inadına Bloggeer diyenlerdenim. Ama bu sorunları da dile getirmek lazım.
Kesinlikle onu da yorumun birinde bir arkadaşa dedim zaten tema eksiği olsun mobilde gelen ?m=1 uzantısı olsun mesela bunlar da sorun ama onlara rağmen hala Blogger

apo1221 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
organik hit için nasıl bir çalışma yaptınız
Hocam onun için extra bişey yapmıyorum ki sadece yazıyı yazarken ilk paragrafa seo için kelime kombinasyonlarını yazıyorum. Zaten Google ilk paragafa bakar direkt oradan seo kelimemi çekmiş oluyor.

Mesrla Başlık: Reynmen Ela Kaç milyon izlendi

İlk paragraf: Değerli okuyucularımız bu gün sizlere reynmen ela kaç milyon izlendi onungüncel olarak bilgisini vereceğim. Reynmen Ela klibi ile kaç milyon izlenmiş sizlere net rakamlar paylaşacağım.

Bu giriş paragrafı yazın Google ona bakıyor. Zaten direkt google da bu aramada seo yapmış oluyorsunuz. Yazı içinde de yukarıdaki siyah yerleri bir kez daha geçirin tamamdıe. Size seo

Bu Reynem Ela Kaç Milyon İzlendi 1 saat önce ilk sıradaydı şimdi 2. Sayfaya geriledi ☺ Büyük siteler işe el attı ☺