sevgili r10 üyeleri herkese hayırlı akşamlar bugün sevincliyim 19 yıllık evlilik hayatımda ilk defa ev sahibi oldum.

bu sevinci sizlerle paylaşayım istedim ve başlıkta r10 sayesinde dedim evet doğru 1 yılda 70bin civarı bana kazanç destegi oldu tabiki doğru kullanımdan dolayıdır ve en önemlisi dürüst ve hızlı hizmetten dolayı kazandık
r10 da tabiki kazanç sağlanır yeterki dogru ol zamanında iş çıkart
son 3 aydır hastanelerle ugrasıyorum saglık sorunum nedeni ile kiracılık zor oldugu icin aracımı sattım ve birazda birikimim olan altınları bozdurup bu gün tapumu aldım.

evet burdan duam tüm kiracı arkadaşlara DARISI OLUR İNŞALLAH
ALLAH OLMAYANA VERSİN İNŞALAH

sakın yanlış anlaşılmasın ben r10 sayesinde çogunluk kazandıgım para ile ev sahibi oldum tabiki farklı platformlarda da kodlama işi alıp ekmegimi kovalıyordum umuyorum sizlerde dogru bir yerden tutar ve kazanır mal mülk sahibi olursunuz Şimdi hedefim Bu kış boyunca yeniden araba almak için sabahlayacagım.

bir coder sadece emegini bir işe vermiyor
uykusunu veriyor
fizik bozuklugu nedeniyle bedenini heba ediyor
coluk cocuguna zaman ayıramıyor
kendine zaman ayıramıyor
hele 2 ayrı işte yapıyorsa o adam bitmiş adamdır
yaklaşık 1 yıl içinde 70bin üzeri destek almış oldum kazanarak
TEŞEKKÜRLER TÜM R10 ÜYELERİ BANA GÜVENİP İŞ VERİP PARA KAZANDIRDIĞINIZ için şu an 1 aylık tedavi sürecim kaldı inşallah firmamı devir ettigim kişiden teklif aldım anlaşırsak eleman olarak devam edecegim veya kendi farklı bir ajans alan adım ile devam edecegim aranızda olmaktan çok mutluyum varolun sagolun.
HEPİNİZİN KESESİNE BEREKET allah önce size sonrada bana versin.