Öncelikle merhaba,

Wordpress woocommerce temelli başlangıç düzey bir e ticaret sitesi için hosting firması arıyorum. Kitle açısından en önemli nokta hız ve başlangıç düzey bir proje olduğu için fiyat.
Güzel hosting firması ile aktif olarak çalışıyorum. Kendilerinden müşteri temsilcisi açısından oldukça memnunum, hız konusunda da iyi olduklarını düşünüyordum, fakat maalesef woocommerce'nin ağır isteklerine dayanamadı ve site oldukça ağırlaştı; açılış hızı, menüler arası geçiş süreleri arttı.
Deneme amaçlı Veridyen firmasının en ucuz paketine site kurulumu yaptım. Güzel hosta göre nispeten daha hızlı ama bu hız daimi değil maalesef. Günün farklı saatlerinde (paylaşımlı host olmasından kaynaklı olabilir ) hızlar arasında dağlar var.
Radore firmasına baktım fakat yorumları oldukça kötü olduğu için eledim, aynı şekilde Natro elendi.
Aysima'yı forumda gördüm biraz araştırdığımda 2 cpu ve 3 gb ram paketinin fiyat açısından uygunluğu gözüme çarptı ama firma hakkında internette pek yorum bulamadım.2011 de kurulmuş olması ve köklü bir firma olmayışı açıkçası endişelendirdi ama yinede kararsız kaldım.

Hem bu proje için hem de genel olarak benim gibi host arayanlar için bir rehber olarak tavsiye edebileceğiniz fiyat/performans firmaları var mı?