Herkese merhaba,
Şuan sinirden elim ayağım titriyor. Araştırdım fakat hiçbirşey bulamadım belki sizler biliyorsunuzdur.
Sabah saatlerinde ben işteyken trafiğe kapalı dar bir sokakta sırf vinç girmiyor diye aracımın yerini 4-5 metre kadar değiştirmişler. (aracımın yeri bu bahsettiğim trafiğe kapalı yaklaşık 150 metre uzunluğunda bir sokak)
Gözle görülür bir hasar bulamadım umarım yoktur ama böyle birşey var mı ya !?? Beni aradılar dedim ki şuan işteyim hemen gelirim yeterki vinci sokup araca zarar vermeyin ben yoldayken beni geri aradılar abi hallettik biz vinç çok rahat geçti dediler.
Eve bi geldim aracın yeri değişmiş. 3 farklı kişiyle konuştum ikisi olay yerinde olmadığını iddia ediyor. Ama 3ü de diğeri vardı burda eminim diyor. Sözde aracı vinç ile değil de 8 kişi kaldırıp kenara itmişler... Araç seat ibiza.
Bu olayın hukuksal tarafını bulamadım. Benden izinsiz benim malımın yerini değiştirmeye nasıl cesaret edebiliyorlar lütfen biri beni aydınlatsın.
edit
Aracımı bu alandan çekebilecek bir durum söz konusu değil. Trafiğe kapalı saatle de alakası yok. Ağaçların bittiği yerde konteynır vardı. Benim aracım da önündeydi. Konteynırın yerini değiştirmişler. Ben de aracımı başka yere aldım. İnsan gibi otopark alanı yapsınlar biz de oralara koyalım dimi. Müteahhit bunu yaptırıyor her hangibi devletin kolu ya da yasası değil. Aracı çekicinin götürme gibi bir durum söz konusu değil burda.
https://ibb.co/SrR2R0v
Ben sizden bilgi istiyorum. Aldığım cevap "Aracını çekmediklerine dua et" kendime sakla hocam yorumunu
Canım, eğitimim, deneyimim ve forumun yapısı dolayısıyla neyi kendime saklayacağımı iyi biliyorum, sana danışacak değilim. Sen kendine saklaman gerekenler konusunda kendini gözden geçir.