@OpenBSD; ana kabloyu bilgisayara bağladım ve çıkan görüntü ping 8 mesela router ile yönlendirme de 10 ila 18'i gördüm.
http://prntscr.com/oe96za cat6 mı almayalım ki sorun çözülsün cat5 ile başka router ile çözebilir miyim?

t4ko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Normal internet fiyatı 90-100 Tl
Türkcell Superbox 99 Tl kampanyası şuanlık bitti gelecek deniliyor. Ancak 159.90 Tl'ye 20 mbit sınırsız yapabilirsin. Port bekleyerek ömrünü çürütme derim
Turkcell'de çalışıyorum geçen ay vardı şuanda gelecek gibi görünmüyor birde 10 mbit net veriyorlar upload yüksek. çözemezsem öyle yapıcam ama şuanda ana kablo ile çok iyi bir internet var.

yamanoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Aynı dert Halkalı'daki ofisimizde başımıza gelmişti. Genel müdürlükte, Genel Müdür ile 3-4 çay içmemiz sonucunda halletmiştik.
Tavsiyem, Genel Müdürlüğe gitmeniz ve durumu abartarak, karartarak izah etmeniz. Yardımcı olacaklardır. Kısa zamanda internetinize kavuşmanız dileğiyle.
hafta içi ve bazı hafta sonlarında çalışıyoruz hocam müsait bir vaktim olduğunda gideceğim inşallah. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.