Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ozellikle son 1 hafta 10 gun bircok konuya kullanicilarin yasini soruyorsunuz, cok garibime gitti, gercekten baska isiniz gucunuz yok mu? Neden durup dururken milletle catisiyorsunuz?

Konuyu acana gelince: Boyle hayvanlara yardim etmek icin illa bir arsa gerekmez, bulundugunuz sehirde hayvan koruma derneklerine veya hayvan facebook gruplarina bir goz atin. Mutlaka ozellikle kopekler icin sehir kenarlarinda beslenme alanlari vardir. Belli gunlerde/saatlerde beslemeye gidiyorlar, onlara katilabilirsiniz. Ayrica barinaklar icin her zaman gonullu yardima ihtiyaclari vardir. Onlara katilin, grup isi en iyi istir. Tek basinda bir arsada o sekilde hayvanlara bakamazasiniz.
Sehir Ankara gorunuyor, Orda birkac sene yasadim ve benzer olusumlarda yer aldim. Dilerseniz bu isle halihazirda ugrasan 2-3 iletisim bilgileri veririm, yardima hayir demezler.
ben çatışma olabilecek kelimeler ve cümlelerden artık uzak duruyorum hocam banlanmaya n,iyetim yok o yüzden sizde boşverin sorsun dursun

diğer bir konu zaten besleme v.s yapıyorum. sosyal medyada bir dünya gruptayım aslında tanınan bir hayvan aktivistide sayılırım.batıkenttemüstakil dublexte otururken çok cana geçici yuva oldum şuan istanbuldayım ve apartman dairesinde faal olarak bu işler yürümüyor. çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için