Arkadaşlar merhaba. Yardım istiyorum. Daha önceleri açtığım Pinterest hesaplarımda hiç bir sorun yok. Ancak yeni açmak istediğim hesaplarda hep aynı sorunu yaşıyorum.
1. Rich Pin onaylanmıyor. Open Graph falan açık bütün ayarlar tam yapılı vaziyette. Ama Rich Pin başvurusunda hep aynı problemi alıyorum. " We were unable to retrieve any data from your URL." Sonuç hep hüsran.. Dediğim gibi ama eski hesaplarımda en ufak bir problem yok.
2. Hesap pinleme yapmıyor, bazen yapacağı tutuyor onuda tek default pano üzerinden yayınlıyor diğer panoları eklemiyor. Sürekli şu hatayı alıyorum:
"Pinterest Say:Something went wrong at our end Pin failed. Please make sure you can login and pin manually without a problem. If the problem presists, Please contact the author
Here and describe the problem exactly also copy the code below on your mail if available. "
Pinterest automatic 4.12.2 son sürümünü kullanıyorum eski sitelerimde hiç sorun yok. Defalarca session yeniledim, farklı tarayıcılardan giriş yaptım, geçmişi temizleyerek tekrar kod aldım falan ama nafile. Önerilerinizi merak ediyorum ne yapmalıyım?