deLi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim anlamadığım şey, esnek reklam kodu slot numarasını girerseniz, esnek reklam çıkar. Bakın bu da esnek reklam kodu, bu slot numarası esnek reklam koduna ait. Pup numarası hesap kodu zaten. O hepsine de çıkar ve standarttır. Reklamı slot numarası belirler. Yani şimdi arkadaş bu kodu alsın, üstüne kendi pup numarasını yazsın esnek çıkar. Yani bu kod bağlantı birimi kodu olsabile, buna arkadaşın slot numarası eklemesi için kendi hesabından birtane bağlantı birimi reklamı oluşturması ve onun slot numarasını girmesi gerek.
Bu esnek koda, 300x600 bi reklam kodu oluşturup onun slot numarasına girerseniz bu kod 300x600 olur. 336x280 slot girerseniz 336x280 olur. Konu sahibinin hesabında bağlantı birimi reklamı oluşturma kısmı yok. Bu yüzden hesabından herhangi bir reklamın slot numarasını sizin verdiğiniz reklam kodu üstündeki slot yerine yazsa bişey değişmez.Hangi reklamın slot numarasını aldıysa o reklam çıkar. Ama siz ben denedim çıkıyor diyorsunuz bana bu yüzden biraz garip geldi. Tartışmıyoruz, ben bilmiyorsam sizden, siz bilmiyorsunuz benden öğrenin diye yazıyorum

Yani şöyle düşünün. Amp eklentisi kuruyorsunuz sizden slot ve pup numarası istiyor sadece. Hangi slot numarasını girerseniz o reklam birimi çıkıyor. Esnek reklam birimi oluşturdunuz, pup eklediniz slot eklediğiniz zaman esnek çıkar. 300x600 bir reklam kodu oluşturdunuz ve onun slot numarasını eklediniz 300x600 çıkar. Amp eklentisi kurmuşsunuzdur bu böyledir yani.

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- Esnek -->
<ins class="adsbygoogle"
style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-xxxxx"
data-ad-slot="7027570177"
data-ad-format="auto"
data-full-width-responsive="true"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Benim verdiğim kodla sizin verdiğiniz koddaki farkı kırmızı ile işaretliyorum. Saygılar

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- Esnek -->
<ins class="adsbygoogle"
style="display:block"
data-ad-client="ca-pub-xxxxx"
data-ad-slot="7027570177"
data-ad-format="link"
data-full-width-responsive="true"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>