En uygun olan paravansite almak/yapmak. Neden mi; aynı kiraya çıkmak ile kendi evinin sahibi olmak gibi. Link veya tanıtım yazısı alsanız linkleriniz kaldırılabilir yada aydan aya ödeme yapmanız gerekir periyodik olarak. Ama paravan site ilk yatırım maliyeti bir tık yüksek olsa bile tamamen size ait olur. Birde linklerin kaldırılma durumu yok kalıcı backlink sahibi oluyorsunuz. Google başta olmak züere arama motorları backlinklerin kalıcı olanına önem veriyor. Aylık alıp 2. ay almayacaksanız hiç almayın footer link daha iyi.
Birde paravan sitenin avantajı mevcut sitenizi satışa koysanız paravanları ile birlikte satarak değerini ve satış fiyatını arttırırsınız. Yada siteyi satarsınız paravanların mail ve şifreleri sizde zaten bu ağı başka projenizi desteklemek için kullanabilirsiniz.
Ben paravan site hizmeti veriyorum ama bu forumun çok faydasını gördüm şuana kadar. Eğer hizmet alacak bütçesi olmayanlar varsa pm atarlarsa akıllarındaki sorulara dilimiz döndüğünce ücretsiz yanıt verip yönlendirebilirim nacizane tavsiyelerim ile.