hocam ben hesabı satın aldım bana satan kısı hesap dun takıp engelı aldı yarın acılır seklınde soyledı satın aldıktan sonra ben duruma el attım oyle diyim yani.
yaptıgım arastırmalara gore ınstagramın gunluk takıp lımıtlerı 700-1000 arası değişiyor bu hesabın acılıs tarıhıne gorede değişkenlık gosterıyor bu hesap subat ayında acılmıs oyle asırı yenı bi hesap değil gecen hafta actıgım hesaplar var onlarda engel aldıgım zaman 2-3 saat ıcınde kalkıyor
resmını paylastıgım ıkı yazılıma gelıncede birisi ınstafly diğeride instamup bu ıkı yazılımın bu kadar pahalı ve tutulur olmasının nedenı bot ve bot sıstemıne uzak olması aslında siz lımıtlerı zorlamayıp ıslem surelerını abartmadıgınız surece elle yaptıgınız ıslemlerden hiçbir farkı yok lakın engel daha acılmadıgı ıcın deneyemedım bu hesapta
sonucta omur boyu takıp engelı kalacak değil oyle yada boyle bu engel bı sekılde kalkacak sonrasında lımıtler dahılınde denıcem bu yazılımları ben ıse bekleyen takıplerı ıptal etmekten basladım sonrasıda zaman surec. elle 15 dk 150 kısıye ıstek gondermektense programla 24 saatte 600 kısıye ıstek gondermeyı tercıh ederım. beklıcez gorucez bakalım.
isteklerı gerı cekmenın dısında yapabılıcem bişi varsa bılen varsa onu yazsın oğrenelım