Bundan 1-2 ay sonrasını düşünemiyorum. Bunlar yine iyi zamanlarımız olarak gözüküyor. Yeni platformlar keşfetmenin vakti geldi bence.
instagram bottingi bitirmek istiyor hocam çok bariz zaten

ama güncellemeleri takip edip ona göre hareket edersek belki eskisi gibi olmasa bile yavaş yavaş botting yapılabilir.
Burda sorun şu. linux üzerinden proxy server kurarken datacenter dan gelen ip ile rahat kurulabiliyor.
fakat 4g data hatlarında outgoing port ları kapalı oluyor. bu nasıl aşılır veya outgoing portu açık olan var mı varsa hangi portları açık bunları bilmeden bunu yapmak çok zor. Belki farklı şekilde bağlantı yönlendirebilir bilemiyorum. sonuçta birileri bunu yapabiliyor.
Uzman değilim bu konuda. Bilgisi olan varsa paylaşabilir.
bazı android uygulamaları ile rootlu telefonlarla proxy server kurulabildiğini duymuştum ama denemedim hiç. bu da araştırılabilir.
yani dediğim gibi bunlar için bilgi lazım. Ama şöyle bir şey de var eğer bir şekilde halledilebilir ise çok güzel olur

Ben bir şekilde zar zor hesaplara takip yapmayı başarıyorum fakat birkaç günden sonra uzun süren spama tekrar giriyor hesaplar. İp engeli değil. Cihaz id engeli değil. Hepsi denendi. Çıkmıyor hiçbir şekilde engelden. Yani diyeceğim o ki haftalık mı aylık mıdır bilmiyorum bir limit olma ihtimali hala yüksek. Düşük bir limit buda. Böyle pahalı şeylere girişmeden önce bunları netlestirin derim bence.
kullanılan proxyler hesapların bu hale gelmesine neden oluyor. Dediğim gibieskisi gibi 1k takip attırma olayı zaten bitti. 5 gün attırsan ondan sonraki günler hesap artık takip edemez hale geliyor.Günlük 300-400 takip maksimum 500 takip o da sağlam proxyler ile