mbinbasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dahi Diktatör
-Celal Şengör
Okuyunca kitabın ismindeki ironi yi çok iyi anlarsın.
Okudum hocam.Celal Hocamın tüm kitaplarını okudum kendisi de kitapları kadar iyidir.

yorukefe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ataürk Ün Kütüphanecisi Nuri Ulusu - Atatürk'ün yanı başında

Yaveri Salih BOZOK anlatıyor -

Hep Atatürk ün yanında

isimli kitaplar eklenebilir
Öneriler için teşekkürler listeme aldım.

Prens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence yeteri kadar okuduysanız 1800-1900 yılı arasını anlatan kitapları okuyun. Bu sayede iki dönem arasında Atatürk’ten öncesi ve sonrası kıyas yapıp doğru yada yanlış neler görebilirsiniz(tarihe ilginiz varsa)
Sadece Atatürk ü anlatan kitap okuyorsanız tavsiye veremem.
Merhaba hocam tarihe büyük ilgim var.Osmanlının son dönemlerine ait birden fazla kitap okudum.O konuda bilgim var ,fakat o dönemde yaşayan insanların fikirleri pek cazip gelmiyor açıkcası ,tavsiyeniz için teşekkürler.Piyasada tarafsiz yazar bulmak zor,size önerim Sinan Meydan'dır kendisi çok değerli bir hocamızdır.

Prens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence yeteri kadar okuduysanız 1800-1900 yılı arasını anlatan kitapları okuyun. Bu sayede iki dönem arasında Atatürk’ten öncesi ve sonrası kıyas yapıp doğru yada yanlış neler görebilirsiniz(tarihe ilginiz varsa)
Sadece Atatürk ü anlatan kitap okuyorsanız tavsiye veremem.
Merhaba hocam tarihe büyük ilgim var.Osmanlının son dönemlerine ait birden fazla kitap okudum.O konuda bilgim var ,fakat o dönemde yaşayan insanların fikirleri pek cazip gelmiyor açıkcası ,tavsiyeniz için teşekkürler.Piyasada tarafsiz yazar bulmak zor,size önerim Sinan Meydan'dır kendisi çok değerli bir hocamızdır.

Gorkemanl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi geceler dilerim “arkadaşım Atatürk” kitabını öneririm uzun zaman önce okumuştum umarım bidaha okurum
Kitabı daha önce okudum yine de teşekkür ederim iyi geceler dilerim.