Dahi Diktatör
-Celal Şengör
Okuyunca kitabın ismindeki ironi yi çok iyi anlarsın.
Okudum hocam.Celal Hocamın tüm kitaplarını okudum kendisi de kitapları kadar iyidir.
Ataürk Ün Kütüphanecisi Nuri Ulusu - Atatürk'ün yanı başında
Yaveri Salih BOZOK anlatıyor -
Hep Atatürk ün yanında
isimli kitaplar eklenebilir
Öneriler için teşekkürler listeme aldım.
Bence yeteri kadar okuduysanız 1800-1900 yılı arasını anlatan kitapları okuyun. Bu sayede iki dönem arasında Atatürkten öncesi ve sonrası kıyas yapıp doğru yada yanlış neler görebilirsiniz(tarihe ilginiz varsa)
Sadece Atatürk ü anlatan kitap okuyorsanız tavsiye veremem.
Merhaba hocam tarihe büyük ilgim var.Osmanlının son dönemlerine ait birden fazla kitap okudum.O konuda bilgim var ,fakat o dönemde yaşayan insanların fikirleri pek cazip gelmiyor açıkcası ,tavsiyeniz için teşekkürler.Piyasada tarafsiz yazar bulmak zor,size önerim Sinan Meydan'dır kendisi çok değerli bir hocamızdır.
Bence yeteri kadar okuduysanız 1800-1900 yılı arasını anlatan kitapları okuyun. Bu sayede iki dönem arasında Atatürkten öncesi ve sonrası kıyas yapıp doğru yada yanlış neler görebilirsiniz(tarihe ilginiz varsa)
Sadece Atatürk ü anlatan kitap okuyorsanız tavsiye veremem.
Merhaba hocam tarihe büyük ilgim var.Osmanlının son dönemlerine ait birden fazla kitap okudum.O konuda bilgim var ,fakat o dönemde yaşayan insanların fikirleri pek cazip gelmiyor açıkcası ,tavsiyeniz için teşekkürler.Piyasada tarafsiz yazar bulmak zor,size önerim Sinan Meydan'dır kendisi çok değerli bir hocamızdır.
İyi geceler dilerim arkadaşım Atatürk kitabını öneririm uzun zaman önce okumuştum umarım bidaha okurum
Kitabı daha önce okudum yine de teşekkür ederim iyi geceler dilerim.