mustafadastekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
diyetisyenler kadar olmasada belli bir beslenme programı hazırlama bilgisine sahipseniz eğer beslenme danışmanlığı vermenizi tavsiye ederim, müşterilerle sürekli irtibat halinde olup onları doğru yönlendirebileceğiniz bir olay, eminim insanların bu tarz danışmanlıklara talebi daha fazla olur, ben de bir çoğumuz gibi belli bir dönem sporla ilgilendim, 10-12 dk kısa bir süre bence, ben yerinizde olsaydım beslenme danışmanlığı verirdim, günde 45dklık bir sporla bu olayı desteklettirirdim, özellikle belli bir yaştan sonra bırakın 10 dk yı günde 1 saat spor yapıp beslenmenize dikkat etseniz de kilo vermek çok zor oluyor, bunun 10 dklık 2 videoyla ve birkaç beslenme tavsiyesiyle çözüleceğini düşünmüyorum, umarım bu eleştirimden dolayı bana kızmazsınız
Estağfurullah hocam. Değerli yorumun için teşekkür ederim.
Ancak şöyle söyleyeyim, bu programlar sayesinde ciddi bir efor sarfedeceksiniz ve çok ciddi bir yağ yakımı olacak. Beslenme hakkında bilgiye sahibim elbette. Ancak beslenme programı ve diyetisyenlik çok farklı bir şey.

sametdemir38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam birde kilo almak isteyen sporcular kardeşleriniz için yapsanız 😄
Kilo, boy ve hangi sporla ilgilendiğinizi yazın. Özelden bilgi vereyim size. Ve ideal kilonuzu hesaplayayım.