Ters dikenli demir yapılabilir.
İlk olarak ben de buna benzer şeyler düşündüm ama şehrin içindeki bir dairede bunu uygulamak çok abes kaçar hocam. Sonra acaba sürgülü cam falan yaptırsak nasıl olur diye düşündüm çünkü bir çok kişi yaptırıyor bunu. Ama maliyeti yüksek sanırım.
Kiracı yaptırsın, kiradan taksitle ödesin.
Bu da bir çözüm.
Hocam evi krediyle aldım. Kiracıdan gelen kira ile ancak ödeyebiliyorum taksitleri.
hocam dükkan sahibi ile konuşun durumu kaldırmasını söyleyin. Kabul etmez isede binadakilerin coğunluğunun imzasını toplayıp belediyeye şikayet ederek yıktırabilirsiniz.
Aynen en basit ve etkili çözüm bu olacak sanırım. Apt yöneticisi bi adam vardı onu yoklayacağım bakalım onların fikri ne ona göre hareket ederim. Çoğunluk sağlanır diye düşünüyorum ama sağlanmazsa da belediye yıkabilir bence. Çünkü sonradan yapılan ve benim dairemi tehdit eden bir unsur oluşturuyor.
Bütçeniz yoksa, kiracınız yaptırsın kiradan düşün en iyisi. Benimde kiracım var duşakabin istemişti bu şekilde çözdük.
Hocam yukarıda da arkadaşa yazdığım gibi gelen kirayla kredi taksitlerimi ödüyorum. O yüzden uygun maliyetle çözebileceğim bir şeye girişebilirim.
[QUOTE=TurkishBoy;1075133104]
Yok hocam, bu Pronet gibi firmalardan mı alınıyor ya da kiralanıyor?
Evet birçok firmadan kendisine has ödeme yöntemiyle anlaşabilirsiniz.
Bunu da araştıracağım ama bütün apartmanın mı anlaşması lazım? Bi de onu kabul eder mi kiracı bilmiyorum. Çünkü en büyük korkusu çocuğuna zarar gelmesi. Vardiyalı çalışıyormuş da bazen.