Yok mu artıran? Bence sıradan bir domain ve hiçbir anlamı yok. tatil zamani filan olsa anlardım. Tatil saati? 60 TL civarı.
Senin domain fiyatlarından haberin yok, sen ne anlarsın diyenler olacaktır bu da benim kişisel düşüncem.
Bu biraz vizyonsuzlukla alakalı. O domain bende olsa içine basit lakin işe yarayan bir wordpress teması kurarak tatil bölgeleriyle ilgili makaleler girerim. Plan dahilinde önümüzde ki şubat ayı sonuna kadar irili ufaklı 400 makale, seçilmiş anahtar kelimeler ve 300 TL'lik backlink ile bir öneri sitesi haline getirir, reklam ver seçeneği ekler, otellere, acentelere uygun fiyattan reklam verebilecekleri bir alan yaratırım. Yazı içi, bileşen, alt ve üst alanlar, yorum bölümleri gibi alanlara dönemsel 50 - 100 TL arası fiyat veririm. Tabi ki ilgili firmaların seni bulmasını beklemeden mail, telefon yoluyla bilgilendirme yaparak kendinden haberdar edersin. Böyle bir siteyim aylık şu kadar girişim var, öneri yapıyorum. Ortalama 400 sayfa içerisinden 100 tanesine 50 TL gibi bir fiyata tek reklam alanı versen 5000 TL eder. Bu da 3-4 ay süre demek. Yılda 20 bin TL eh idare eder. Ki düşündükçe aklıma daha kapsamlı projeler geliyor ama en basitinden yapabileceğin bu.
Yaptığımdan söylüyorum. İşe yarıyor.