Garip olan ben miyim?
Yazdıklarınızı okudum ve konuyu büyük bir üzüntü ile yorumlayamadan çıkıyorum.
Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. Birbirimize karşı ne hale gelmişiz hem görüyoruz televizyonlarda ama bu durumda olmak..
Aman hocam sakın haklıyken dediğin şekilde davranırsan haksız olursun aman diyim.
Hocam olduğum konum şu anda, kendi içim de yaşadığımı anlatamam tarifini yapamam..
Haberlerde
"Minik X Sapık Komşunun Tecavüzüne Uğradı"
Kanallarda
"Sapık komşu Y, 14 yaşındaki X'i "Eşime pasta alacağım sende gel, sen seçersin" bahanesi ile kandırıp tecavüz ettikten sonra öldürdü."
Bunları duyuyor bunları görüyoruz.. Sizin yaptığınız afedersiniz ama gereksiz olmuş.
İster benzin döküp yakın ister kafalarına sıkın. Lüzumsuz davranış.
## Böyle değildik evet, ama artık böyleyiz.
Buna göre davranmak zorundayız. Otobüste giderken Vals yapıyoruz kadınlara dokunmamak için.
Artık çocuk güldürmeye korkar hale getirdiler beni.
hocam kusura bakmayınız da , allah belamı versin ben bile sinirlendim şimdi argo da kullanamıyorum ama siz o insan olmayan şahısa içimden dediklerimi anladınız.
Konuşun hocam, susmayın.
Kimsenin kimseye güveni kalmadı artık cidden çok saçma ne yazık ki..
Kötü bir durum. Ama fevri davranma sakin kafayla düşün. Eminim eşin sana güveni vardır, böyle bir şey için yuva yıkılmaz. Onlarca haber çıkıyor, o kadın da etkilenmiştir bu haberlerden. Bu yüzden dolayı yanlış anlaşılma olabilir
Sinirden herkese sardım, eşimle şu anda konuşmuyoruz. Ben senin kocanım veremedin mi ağzının payını diyorum susuyor.