var ya bizim memlekette senin gibi insanlar yazık diyorum , 13 yaşımdan beri çalışıyorum ve inan senin gibi zihniyete iyi ki denk gelmemişim erkenden katil olmamak için.
Çocuk yetiştirilmek için diyor anlam veremiyorsun galiba , para kazanmaya işe hevesi var bunu erkenden ona işlemek sence çalışkan bir nesil için de önemli değil mi ?
Napsın çocuk evde oyun mu oynasın 7/24 asosyal birisi mi olsun.
Kardeşim elimde imkan olsa sana bir yer bulurdum umarım istediğin yeri bulursun , Yolun açık olsun İyi Çalışmalar.
Teşekkür ederim, ben bir şeylerle meşgul olmayı seviyorum. Boş zamanım da fazla. Burada freelancer olarak çalışmak istemiyorum, biraz da fiziksel işlere alışmam gerektiğini düşündüm. İlk başta babamla görüştüm ve kendini geliştirebileceğin bir iş olursa neden olmasın dedi. Ben de bu tarz işlerle ilgilenmek istediğimden bu doğrultuda ilerlemeyi seçtim.
Muhasebe bölümü okumadan kazanabileceğin bir meslek değil. En kötü liseden muhasebe çıkışlı olman lazım. Üniversite mezunu muhasebecinin bile değeri yok

Eğer ben senin yerinde olsam, maddi bir gereksinim yoksa yazılım dillerinden birini öğrenmeye harca bu vakti. Git android öğren... Zamanın çok, yaşın erken. 18 yaşında geldiğinde Android developer olabilirsin... Yazdığın uygulamalar ref. olur.
Öyle bir planım da var, özellikle de herkes tavsiye ettiği için muhakkak geleceği olan bir sektördür diye düşünüyorum mobilin. Ancak hayatımda hiç fiziki olarak bir işte çalışmadım, kanım istiyor görüp gözlemlemeyi.