Bu aralar Free domain araştırmayı baya kafaya taktım ve öğrendiğim her bilgiyi sizinle paylaşıyorum sizde bir teşekkürü çok görmeyin

Vereceğim şirkete güvenmeyen olabilir fakat İspanya'daki en büyük şirketlerden biri.
- .Com alanadı ve +1 Yıllık Hosting veriyorlar.
- Birden fazla hesabın önüne geçmek için 0,02 $ bir ödeme alıyorlar daha sonra yaptığınız ödemeyi iade ediyorlar.
-Otomatik Yenileme Seçeneğini Kapatmayı Unutmayın.
-Bu ücretsiz teklif sadece Avrupa ülkelerine geçerli o yüzden ücretsiz olarak göremiyorsanız VPN kullanarak deneyin.
-Müşteri başına 3 adet alanadı yazıyor sitelerinde ama ben 1 tane aldım diğerlerini denemedim 3 adet alan olursada konuda belirtirseniz sevinirim.

Not: Bu paylaşım yüzünden belki domain regleyen arkadaşlar bana kızacaktır ama ben öğrenci kardeşlerime ve durumu olmayanlara destek olsun diye açıyorum onlarda beni anlarsa sevinirim. Herkese iyi forumlar.

Site Link : Pm isteyiniz.

Not2 : Yapamayan arkadaşlar VPN'den ispanya yı seçip daha sonra gizli sekme ile chrome açarsanız oluyor.
Not : Yapan arkadaşlar var yapamayanlarda var büyük ihtimal VPN Avrupa ülkesi olmadığı için yapamıyorsunuzdur bilginiz olsun.

Pmlere yetişemediğim için özür dilerim buraya bırakıyorum linki.

Site ispanyol bir sitedir çeviri kullanmayı unutmayın
Ücretsiz olarak görünmüyorsa lütfen VPN kullanarak Avrupa ülkelerini seçin.

https://www.nominalia.com/