Merhaba dostlar
3 4 yıl önce çocuklara yönelik varolan kanalımdaki bir videoyla ilgili yorekok ta.ak geçen bir video yayınlamıştı ve ben pek umursamamaıştım gülüp geçmiştim. Ama daha sonra takipcilerimden gelen (ve hala ara ara gelen) tepkiler üzerine kendisine kaldırmasını rica ettiğim mesajlar atsamda kendisi görüldü atıp bana dönüş yapmadı. youtube a yolladığım telif hakkı bildirimi ve bi kaç mailleşmeden sonra bana youtube'tan gelen son mail:
Sayın İş Ortağı,
Hak talebinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Söz konusu içerik şu anda kaldırılmayacak ancak 5651 numaralı yasaya uygun olarak içeriğin yasa dışı yada telif hakkına tabi olduğu teyit edildiği ve yetkili bir yasal merci tarafından talep geldiği zaman içeriğin kaldırılmasını değerlendireceğiz.
Bu arada şu anda varolan müzik kanalımın 200binden fazla abonesi olduğu için bu tarz maillerime youtube tarafından çok hızlı dönüş yapılmakta.
şimdi soruma gelelim:Kesin olarak kararlıyım, savcılığa gitmek ve gereken neyse yapmak istiyorum. ismimi ve markamı lekelediğine dair dava açıcam. Sürecin nasıl işlediğini BİLEN arkadaşlar varsa fikir verebilirler mi? tahmin değil bilgi rica ediyorum sizden. bi kaç gün içinde avukata gidicem ama önce sizden de bilgi almak istedim.
video hangisi diye sormayın belki bilenler vardır ama burda tekrar paylaşım yapılmamasını rica ediyorum
Yayinci kim YouTube
Sen nerde yayinliyorsun YouTube
Videoyu kullanan nerde yayinliyor YouTube
Dogrumu