Merhaba arkadaşlar ben bir sitem var. Net uzantılı ve aynısı com uzantısıda mevcut. Bir çok kişi net uzantısı com uzantısını geçemez diyor aynı sektör olduğumuzdan dolayı geçeceğimi söyledim ve 4 aylık çalışmalarım sonucu geçtim. Açıkcası hit her zaman siteye kadar. Ben siteyi satın almıştım site 1 yıllık olmasına rağmen anahtar kelimelerin hiç birinde mevcut değildi. Hit ile 4 ay içinde bir çok anahtar kelimede hızlı yükseliş sağladım ana kelimede ilk 30 günde ilk 2 ye girdim ve com uzantılı siteyi hep geçmeye çalıştım sonunda onuda geçip birinci oldum 😊 kısacası bana göre hit seo demektir eğer ki hit olmasa seo hiç bir şeydir. Defalarca sitelerimde denedim şuana kadar kurduğum her siteye düzenli hit gönderimleri yaptım her seferinde başarılı bir şekilde hitin etkisini gördüm. Son bir ayda ise bir çok kişinin reklam verdiği alanda ben sitemi sayfaya koymayıda başardım şimdide o kelimede ilk 1 olmaya çalışıyorum zaten site ilk 15 ten şuan ilk 8 e kadar yükseltebildim. Hitin önemli katkıları var açıkcası sadece hit ile olmasada hit 2-3 kat hızlandırabiliyor. Diğer backlink gibi şeylerin katkıları olsada hitin katkısı büyük 2-5 kat 😊 doğru hit her zaman sizi daha iyi yerlere getirecektir. Açıkcası seo çalışmalarında yapılan eksik hit eksiğidir. Nedeni ise backlink alınıyor ama backlinkin değeri yok çünkü sıfır hit.