Değerli arkadaşlar;

Gayrimenkul işi yapıyorum fakat, işler çok kötü. E ticaret işine girmeyi düşünüyorum.

Şuan da elimde de iki sektör için çok iyi yerlerden bağlantım var, biri iç giyim tamamen markalı iç çamaşırlarını çok uygun iskontolar ile alabiliyorum tamamen resmi faturalı aldığım için bunda sorun yok. Fakat içgiyim sektörü çok rekabetli bir sektör ve ben bu işin altından çıkamam. Yeterli sermayem yok.

2. Sektör saç çıkarma ürünü.
Gören bilen olmuştur belki, meşhur bir saç çıkartma ürünü var. Ben bunu ilk yapan ve asıl piyasaya süren kişileri birebir tanıyorum.İnternet üzerinde ürünün sahtesini bile yapıp satıyorlar. Ürün 5-6 ay içinde geçmişte saç olan bölgelerde saç çıkarıyor.

Kafama takılan sorular şunlar:

Ürünü internet üzerinden satmayı düşünüyorum, fakat bunu üreten kişi hiç bir şekilde fatura kesmiyor. Ben faturasız nasıl satıcam? Geçen yıl şirketi de kapatmıştım.

ürünü internet üzerinden satan çok fazla var, fakat gerçeğini satan çok fazla yok. Sahtelerini yapıyorlar. Sahteleri de ucuz oluyor onlar ile nasıl rekabet edicem.

ürün bakanlık onayı vs yok. tamamen kişinin kafasında kimseye söylemediği bir formül ile üretiliyor, yarın bir gün devlet bu konuya el atar da sen lisanssız bir ürün sattın deyip başıma üşüşür mü?

Not ürünü satmaktan yana korkum yok, saçı çıkarıyor. Çıkarmadı diyen görmedim. zaten ürünü üreten kişi çıkarmazsa ücret iadesi yaparım diyor.