Merhaba, size benim kullandığım sistemden bahsedeyim. Ben bir firmada çalışıyorum bunun yanında da ek olarak ayakkabı alıp n11 ve instagramda satıyorum. gönderilerim çok olmadığı için kargo firmaları ile anlaşma yapamadım araştırırken internette
ucuzkargo.net isimli bir site buldum. %60 oranında indirimli kargo gönderebiliyorsunuz bağlantı yapmanıza gerek yok sloganını görünce üye oldum hemen ve ogün bugündür kargolarımı bu sistemle yolluyorum. Hem ptt'nin altyapısını kullanması hemde ciddi fiyat avantajı ile harika bir sistem bence. yurtiçi veya mng ile 14-15 tlye gönderdiğim gönderiyi 6,75 e yolluyorum. Hatta şimdi ürün satışı yaparken kargo bedava yapmaya başladım buda satışıma bile katkı sağladı.şiddetle tavsiye ederim. Web siteleri arayüzü çok güzel olmuş kullanıcıları oraya tanımlıyorum sistem bana bir kod üretiyor o kodla gidip hiçbişey yazmadan pakete görevliye o konu vererek kargomu bırakıp çıkıyorum. Son olarak yüklediğim bakiyede diğer sitelerdeki veya firmalardaki gibi aylık geçerli değil, yıl boyunca kullanabiliyorum bakiyemi. aylık kaç gönderi göndermek istersem gönderiyorum.