Tabi ki Google' dan araştırma yapılarak bulunabilir ben daha çok besleyenlerle ya da bir tanıdığı beslemiştir bilgisi vardır gibi tecrübeli arkadaşlardan, birinci ağızdan duymak istiyorum.
Öncelikle çok teşekkür ederim yorumunuz için. Gerçekten böyle tavsiyeleri birinci ağızdan duymak çok güzel oldu.Sizin gibi 4 ev çocuğu olan birisinin çocuklarından birinin labrador olması içimi rahatlattı açıkçası. Peki ne sıklıkla dışarıya çıkmak ister ? Havlama problemi yaşar mıyım? Genelde dışarıdan gelen seslere ve görüklerine karşı havlıyorlar benim böyle bir sorunum olmaz dışarda bir şey göremez biraz yüksekte kalıyor evim. Apartmandaki ayak seslerine havlama ihtimali var mı diye sorayım daha doğrusu.
Sabah ve akşam iki kere çıkarmanız yetiyor mama verdikten 15 -20 dk sonra ,iri cüsselerine rağmen evde tıkırdamıyor kendine bir köşe belirliyor ve tabi şımarıklık saati var diğer ırklara göre daha ağır lar ,dediğim gibi dışardaki seslere tepki veriyorlar oda normal bir tepki , evet ayak seslerinede tepki veriyor ama daire kapısına biri gelirse , binaya girene çıkana değil.Her biri bir birey onlardada kendine has karakteristik davranışlar var , misal benim çocuk çok usludur sizinki az biraz daha şımarıktır ama sesle alakalı durum standart diye düşünüyorum