aTi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
uzun tüylü köpekler, daha doğrusu tüyü uzayan köpekler daha doğru tercih olacaktır.
googlede tüy dökmeyen köpekler şeklinde arama yapabilirsiniz
mevsim değişimlerinde tüy çok büyük sorundur
Tabi ki Google' dan araştırma yapılarak bulunabilir ben daha çok besleyenlerle ya da bir tanıdığı beslemiştir bilgisi vardır gibi tecrübeli arkadaşlardan, birinci ağızdan duymak istiyorum.
Civciv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dilerim sahiplenirsiniz ücretle almazsınız ..
3 erkek 1 kız annesi olarak fikrimi ileteyim
Erkeklerden 1 i Labrador bazen tam bir filozof ağır abi evdeki diğer kardeşlerinin taşkınlıklarını engeller bazende sevecen kocaman bir erkek çocuğu dışarı çıkıp içeri girdiğinizde pati darbelerine dayanıklı olmalısınız .Mevsimsel tüy sorunları oluyor sonbahar ilk bahar gibi.Alerjik deri rahatsızlıklarına karşı hassas .2+1 Evde sizle yaşamaya uyum sağlar.

2 numara bir cooker tam bir sevgi pıtırcığı hep en kötü anınızı en güzele çeviriyor apartmanda bakımı kolay zaman zaman kulak rahatsızlıkları yaşayabiliyorlar kulakları uzun olduğu için...

3 numara jack russle Dişi (Senede iki kez regl oluyorlar , ama içgüdüsel olarak kendilerini temizliyorlar çok titizzseniz dişi almayın hiç bir ırkı ), jack russlller akıllı oyuncu hiperaktif oluyorlar ilk 3 sene tüm ırklarda ve çcocuklarda hareketli geçiyor sonra durgunlaşıyorlar bi tık.

4 numara sokak köpeği bebekken sokaktan kurtardık en küçük fert olmasından dolayı fazla şımartıldı ama dişi hariç hepsi bir arada olmasına rağmen Kimse seslerini duymuyor , dışardaki bazı seslere reaksiyon gösteriyorlar ayrı mevzu.
.
Öncelikle çok teşekkür ederim yorumunuz için. Gerçekten böyle tavsiyeleri birinci ağızdan duymak çok güzel oldu.Sizin gibi 4 ev çocuğu olan birisinin çocuklarından birinin labrador olması içimi rahatlattı açıkçası. Peki ne sıklıkla dışarıya çıkmak ister ? Havlama problemi yaşar mıyım? Genelde dışarıdan gelen seslere ve görüklerine karşı havlıyorlar benim böyle bir sorunum olmaz dışarda bir şey göremez biraz yüksekte kalıyor evim. Apartmandaki ayak seslerine havlama ihtimali var mı diye sorayım daha doğrusu.