Hocam magic mouse ergonomik bir mouse değil çok uzun süre kullanmak zorunda kaldım deneyimlerimi şu şekilde aktarabilirim, uzun saatlerce kullanımda magic mouse elinizi tam kavramadığı için el içiniz ile mouse üst yüzeyi arasında boşluk oluyor ve bu bi zaman sonra parmaklarınızda kemik ağrısı oluşturuyor çok kötü bir tutuş ergonomisi var, dokunmatik yüzeyi ve macOS işletim sistemiyle uyumu sayesinde çok fazla yazılımsal işlevi var mousen hiç bir şekilde inkar edemem aktif bir internet kullanıcısı iseniz fazlasıyla işinize yaramaktadır fakat bir program kullanıyorsanız Illustrator, Photoshop, Premiere tarzı yani bir iş ile uğraşıyorsanız tamamiyen berbat bir kullanım sağlamaktadır. Bunun yerine 2-3 makro tuşa sahip ele tam oturan bluetooth yada kablolu bir mouse tavsiye ederim kesinlikle. Tam model isterseniz Logitech G300s daha daha uygun fiyatlı Asus WT425 almanızı öneririm. Ha bu arada magic mouse bluethooth konusunda diğer mouseları şarj açısından 2ye 3e katlar baya optimum çalışıyor fazlasıyla uzun süre dayanıyor şarjı diğerlerine göre.
O kadar haklı ki

Logitech MX Master 2S aldım birkaç gün önce. Rahatlığı gerçekten hissettim, tavsiye ederim.