SLKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tarihteki en iyi yorum geçmişini bilmeyen geleceğini bilemez

Kızın geçmişini bilmezsen geleceğin yok. Sorucaksın necisin kızı tanıcaksın. Arkadaşlarıyla da oturduğunda aksini söylerlerse gidip konuşacaksın. Kız arkadaşın eğer inkar ederse yalan söylüyodur. Zaten yalan söylemiştir aslında sadece neden söylemesi gerektiğini merak edeceksin.

O yüzden arkadaşlarına kulak ver. Bir huyu hoşuna gitmezse olmaz. Zaten bu soruyu soruyosan da bişeylerden rahatsızsındır. Kimse kafasına göre kızın geçmişini düşünmüyordur
Şimdi şu şekilde, çevrem tarafından dürüst,uslu efendi biri olarak biliniyorum inşallah öyleyimdir.Bu kız sana olmaz deme nedenleri ise sanırım lise yıllarında sevgili dönemlerini açık yani okulunun bildiği şekilde yaşadıkları için vs şeklinde olduğu için o kız az değil gibi bir çok kötü duruma maruz kaldım kuzenim arkadaşlarımın bir kısmı tarafından.Rahatsız olduğum nokta var evet.Şu kısım ateş olmayan yerden duman çıkmaz düşüncesi.Ama kendimi de inandırmak istemiyorum gibi geliyor.Yani kötü ihtimaller göz artı edilemez tabiki ama bilemiyorum ya konuşamadım..