Kristen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kız önceden şöyleydi böyleydi diyen kişilerin hepsine inanmayın yani fala inanma ama falsızda kalma .
Erkekler bir kız ile görüştümü , erkek ortamında kızı şöyle yaptım böyle yaptım diye abartır.
Eğer ki kelimesine güvendiğin bir arkadaşından duyduysan böyle bir haberi , kız geçmişte böyle yaptı haberin olsun diyorsa sende önlemini alacaksın.
Hırsız bir adamın evinden eşya çalmış . Eşya sahibi adam bıkmiş artik . Hırsız eşyamı çalmasın diye 50 tl para bırakmış . Ama hırsız parayı almamış gidip gene bir eşya çalmış parayıda almamış ben hırsızlığı seviyorum demiş
Seninkide o durum olabilir hocam
Söyleyen kişi annemin kardeşi yaş farkımız çok yok ama bir nevi teyzem sayılıyor.

Breakupsong adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazım hatası herhalde "abartı değildir" diye ümit ediyorsanız,abartı değil gerçekten de öyle anlamı çıkıyor ? Kızı seviyorsan gerçekten önce sosyal medya v.b yerleden kızı takip etmeyi falan bırakacaksın hocam.Bağzı şeyler canını sıkıyor.Sosyal medya ilişkide ömür törpüsü.Ama söylenenleri de söyleyenlere yediririm diyorsanız,kızın sizinle birlikte nasıl iyi bir ilişkisi olduğunu etrafa gösterirsin derim.
Haklısınız da çelişkide kalıyor insan.