ozguner00 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evde evcil hayvan beslemeyi düşünüyorum. Daha önce beslemediğimi belirteyim öncelikle. Kedi veya köpek düşünüyorum hangisini tercih etmeliyim karar veremedim ama Labrador Retriever Chocolate düşünüyorum. Evde beslemek hayvana eziyet olur mu? Evde bakımı zor mu? Aylık ortalama masrafı ne olur? gibi genel sorular aklıma takıldı. Özellikle evde besleyen birisi yardımcı olursa çok sevinirim. Ek olarak illaki Labrador Retriever beslemek zorunda değilim başka önerilere de açığım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Evim 2+1 tek kalıyorum.Çevresinde yeşil alan oldukça fazla. Evin konumu. Ek olarak Toki konutları apartman yönetimiyle ve ev sahibi ile konuşmadım ama çok sıkıntı olacağını sanmıyorum ses konusunda şikayet almazsam.
Dilerim sahiplenirsiniz ücretle almazsınız ..
3 erkek 1 kız annesi olarak fikrimi ileteyim
Erkeklerden 1 i Labrador bazen tam bir filozof ağır abi evdeki diğer kardeşlerinin taşkınlıklarını engeller bazende sevecen kocaman bir erkek çocuğu dışarı çıkıp içeri girdiğinizde pati darbelerine dayanıklı olmalısınız .Mevsimsel tüy sorunları oluyor sonbahar ilk bahar gibi.Alerjik deri rahatsızlıklarına karşı hassas .2+1 Evde sizle yaşamaya uyum sağlar.

2 numara bir cooker tam bir sevgi pıtırcığı hep en kötü anınızı en güzele çeviriyor apartmanda bakımı kolay zaman zaman kulak rahatsızlıkları yaşayabiliyorlar kulakları uzun olduğu için...

3 numara jack russle Dişi (Senede iki kez regl oluyorlar , ama içgüdüsel olarak kendilerini temizliyorlar çok titizzseniz dişi almayın hiç bir ırkı ), jack russlller akıllı oyuncu hiperaktif oluyorlar ilk 3 sene tüm ırklarda ve çcocuklarda hareketli geçiyor sonra durgunlaşıyorlar bi tık.

4 numara sokak köpeği bebekken sokaktan kurtardık en küçük fert olmasından dolayı fazla şımartıldı ama dişi hariç hepsi bir arada olmasına rağmen Kimse seslerini duymuyor , dışardaki bazı seslere reaksiyon gösteriyorlar ayrı mevzu.
.