Konu günceldir, fikirlerinizi almak istiyorum
Öğrenci bölgelerinde alırsanız daireyi ilgili bölgede bir emlakçıyla anlaşarak hiçbir şey yapmadan evinizi kiraya verebilirsiniz

Ben öğrenciyim öğrenci bölgelerinde sahibinden kiralık 100 daireden 1 tanesi oluyor açıkçası hatta öğrenciler için bile iş imkanı çıkıyor bu sayede Emlakçılar yeni öğrencilerin geldiği dönemlerde 2-3 öğrenci alıyor yanına daireleri gezdirmeleri için. Emlakçı kiraya verirken 1 kira bedeli kendine komisyon alıyor sizin açınızdan bir eksi olmuyor, sözleşmeler yıllık yapılıyor tabii kira aylık gönderilir size ama giren en az 1 yıl kalır. Eğer sonraki yıl devam etmezse o sözleşmede öyle maddeler yer alıyor ki duvara 1 kalem bile çizik atsa depozito üzerinden boya & badana parası düşülür öyle geri gönderilir her türlü daireniz temiz kalır ha kullanırken öğrenci pis kullanır & kullanmaz o şansa kalmış bir durum. Siz arayıp benim daire ne durumda demenize dahi gerek olmaz o daire hiç boş kalmaz kiracı çıkmadan önce yeni kiracı bulunur kiraya bile verilir

Bu arada eşyalı yapmanıza da gerek yok ha yaparsanız emlakçı onu da düşünüp ekstra senet vs. de kitliyor öğrencilere ondan yana yine bir sıkıntınız olmuyor