se_video adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bi dk bi dk. Ben dahil burada yorum yapan bazı arkadaşlar "bilgili" olarak yorum yapmaktadır. Bazılarını tanırım. O kadar küçümseme.

"Ne yapabilirim" konusuna gelince. Sen IP değiştirmenin kralını dahi yapsan bence bir yerde illaki patlarsın. Youtube eskisi gibi hiç bi şeyi yemiyor artık. Bunu önceki mesajımda da belirttim. Bence hile hurda yedirme işlerine kafa yormak yerine dürüst yoldan ilerleyerek bi şeyler yap.

Bunları "bilgili" biri olarak söylüyorum.
bilgisizsiniz demedim hocam estağfurullah ama kayda değer yorum öneri yok yani zaten yapıyorum bunu ama bu kadar yüksek kanallar sayılarına çıkmamıştım çıkıcam şimdi yani gerekirse kanal farklı iplerde açılır farklı pclerden oluşturulur video yüklenir hiç sorun değil bunlar olmayacak şeyler değil yapabileceğim şeyler önerilere açığım yapamazsın olmazlarla gelmeyin bana