netapidll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önce bana bi ateş kehribarın tanımını yapın ve kanıtını gösterin dedinizya orjinallik testine açığım diye bi göelim, ayrıca şuan sizin o sattığınız tesbihin toptan alındığı ( herkesin aldığı ) yerleri bir bir veriyorum.
- Çam kokulusu
- Çektikçe renk değişeni
- Çektikçe çam kokusu vereni
hepsi mevcut bu kehribar değil direterek kehribar diyip durmayın. Anlamasam gelip burada yorum yapmam aynı malları o dükkanlardan binlerce adet aldım sattım kombin yaptım gerek yerel gümüş takı dükkanımda sattım .
Derdim konuyu kötülemek değil sadece ORJİNAL demeyin . kehribar emitasyonu bunların tamamı.
Benide -itrade ile tehdit edip durma ben başındada yazdım derdim seni burada azarlamak yada işine taş koymak değil sadece insanlara %100 Orjinal demeyin kardeşim bilen var bilmeyen var.
Sizle anlasamıyoruz. Sınıfında Orjinal. ATEŞ Kehribar olarak Orjinal. ATEŞ veya skmanın fasonu oldugu yerde bizim ürünümüz Orjinal. Dökümüde Akıncı kehribara ait. Neydü belirsiz değil. Piyasanın en iyi malzemesinden üretiliyor. Kehribarın 50 tane cesidi var. Sınıfının orijinali. Doğal olanıda Damla Kehribar dır. Ama bizimki ates Kehribar. Fiyata gelince. Adamlar SGK, dükkan kirası, vergi hepsini karınca fiyat yükseliyor. Size sorum olacak. Yüksek fiyatlı ATEŞ Kehribarı nasıl test ediyorsunuz. Aynı testten benim urunumde gececek. Ama ATEŞ. Demişsinizya fiyatı yüksek olur diye.