ankaratesisat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bi halttan anlamadiginiz aşikar.r10 da moda zaten bilmediği halde hersrye muhalefet olmak. 7,5 dolar olan. Doğal olan damla kehribar dır. (Fosilleşmiş Çam Recinesi). Baslıgımda ne yazıyor ? Damlamı ? Ates Kehribar yazmışım. Orjinal Ateş Kehribar. Ateşte yakıldıgında eriyip gitmez. Catlar ve dagılır. Sizin 5 TL dediğiniz plastik Oğlu plastik. Sattığım ürünün Test Videosu eklryim izleyin. Bilip bilmeden iftira atmyın. Ben anlatmaktan yoruldum siz iftira atmaktan yorulmadınız. Ayrıca Gümüş yazmadım. Ne ise onu yazdım. Alpaka püskül.
Mantıklı bir açıklama yapmazsanız -trade verecegim

https://youtu.be/9axk_a9cWYc
Önce bana bi ateş kehribarın tanımını yapın ve kanıtını gösterin dedinizya orjinallik testine açığım diye bi göelim, ayrıca şuan sizin o sattığınız tesbihin toptan alındığı ( herkesin aldığı ) yerleri bir bir veriyorum.
- Çam kokulusu
- Çektikçe renk değişeni
- Çektikçe çam kokusu vereni
hepsi mevcut bu kehribar değil direterek kehribar diyip durmayın. Anlamasam gelip burada yorum yapmam aynı malları o dükkanlardan binlerce adet aldım sattım kombin yaptım gerek yerel gümüş takı dükkanımda sattım .
Derdim konuyu kötülemek değil sadece ORJİNAL demeyin . kehribar emitasyonu bunların tamamı.
Benide -itrade ile tehdit edip durma ben başındada yazdım derdim seni burada azarlamak yada işine taş koymak değil sadece insanlara %100 Orjinal demeyin kardeşim bilen var bilmeyen var.