Sanırım olmadı ama fiziksel olmayan ürünlerin ticaretinde bu tür durumları takip etmeniz çok zor, örneğin kötü niyetli biri internetten bir ürün alıp ben ürünü teslim almadım paramı geri istiyorum dediğinde arada bu durumu doğrulayacak kargo firması var. Kargo firması'nın aldığı imza ve bilgiler ile durumu çözebilirsiniz. Ama bahsettiğiniz gibi instagram hesabı gibi fiziksel olmayan ürünlerde durum biraz daha karışık, örneğin instagmra satışı oldu satan kişi mail hesabını alıcıya verdi bahsettiğiniz süre doldu, alıcı telefon numarasını değiştirmeyi unuttu satıcı sms ile şifreyi değiştirip "hackerler çaldı" bahanesini ortaya attı, sonuçta satıcı ürünü satmış, alıcı ürünü almış ama elinde ürün yok size başvurdular nasıl çözüceksiniz. Bu durumda yapabileceğiniz hiç birşey yok müdahale edebileceğiniz birşey de, alıcıda doğal olarak zararını sizden tahsil etmek isteyecek...
Hocam 1 hafta icerisinde her hangi sikayet ve.b durum olmadiysa sonrasinda alicida saticida hak talep edemez. Numarayi degistirmemek alicinin kendi sucu 1 hafta sure veriliyor zaten