İki yöntem yazayım.
1- ziraat bankasına 2300 tl mi ne vermiştim o paraya bloke koyup bana 2000 liralık kart vermiştiler. Bi kez kullanıp borcumu 1-2 tl fazladan geciktirmeden odeyip(ekstre çıktıktan sonra) iptal edip paramın üzerindeki blokeyi kaldırıp o paramı enpara hesabıma atmıştım. Banka ikinci gün arayıp kartı iptal etmeme karşılığında 50 tl lik bonus para vereceğini söyledi bloke olmayacaksa olur dedim verdiler

2- Caddelerde vs bankaların yeni aldığı/alacağı Kişiler sizin bilgilerinizi tabletlerinden girip yüksek ihtimal dusuk bile olsa kredi kartı sağlayabiliyorlar. 3800 çıkmıştı resmiyette çalışmıyor gözüküyor olmama rağmen alınca mobil uygulamalarından iki dk limit artısı dedim anında 5200 e çıktı limit

Not: düzenli ödeme yapan geliri olan biriyim. Enpara hesabima son 2 yılda 600-700 milyar civarı para giriş çıkışı olmasına ve anlık hesapta 70 milyar olmasına rahmen kredi kartı başvurumu onaylamamıştı üstteki iki olay sayesinde kredi kartlarım oldu. Paraya ihtiyacımdan değil bazen sitelerde vs alışverişte enpara/hesap kartı vs kabul etmiyor. O zamanlarda kullanıyorum. Özellikle çalışmıyor gözüküyorsan ve sana bu puanla başka şekilde kart aldırabilecek varsa helal olsun derim. İmkansız gibi bi şey. Kart aldırıyoruz deyip bilgilerini girip başvuru yapan Kişiler olursa ücret karşılığı vs bulaşma onlar D.olandiricidir. kabul edilmezse para iadesi deyip küçük yazıyla ufak kısmını yazanlara denk gelmiştim forumda. Bunlardan uzak dur isim vermek istemiyorum. Puanı arttırmanın en iyi yolu 1. Olayımdaki şekilde kart alıp düzenli ödeme ve otomatik talimatlar vs verip 3 ay kullan. Puan artısı sağlarsın. Gerisi sende benim yaptıgım gibi yaparsın. Limiti daha yüksek bi şey verilebilir. İptal etmiş olmama rağmen iptal etmeyin bonus verecez demişlerdi bankada kartı imha etmişlerdi diye eve yeniden kartı istetmiştim hatta. Su an aktif kullanıyorum. Düzenli ödeme yapamayacak iseniz kredi kartı olayına bulaşmayın. O size zarardır. Borcunuz katlana katlana yukselir. @Solutions;