@JimmyBey; " Selam abi oncelikle . Evet dediğinize katılıyorum aile bireyleri asla gelmez ve çok önemli lakin insan sevdiğini ailesi icin vazgecerse ya daha bulamazsam ? birde o var . Bu arada 11 abi 12 değil ben tam 10 yaşından beri beraberim ve kendisiyle güzel zamanlar geçirdim . Hatta ben onu tanıdığım için uğurlu sayımı hep 10 tuttum . Projelerimmin coğundada My10 misal 10 ' u kullanırım çünkü 10 ' yaşta tanıştık diye çok çok değeri var . İnşallah çözebiliriz abi dediğiniz gibi teşekkürler"
şifreler için sağol
Diyeceksin " bu benim hayatım, benim seçimlerim, benim tercihim,benim kaderim. Her iki seçenekte de mutluluk, mutsuzluk var ama benim için tek seçenek var. 10 yıldır çok mutluyum, ancak olgunlaştı falan filan şimdi de gençliğimi yaşicam derken yaşlılığımı" rahat ol yahu.
Yaş 18 geçtiği halde baba evinde takılman hata. Ben 15 yaşımda aileyle ilişkimi kesmiştim ( o yaşlarında çok gariplerdi, enteresan bir depresyon - çılgınlık yaşıyorlardı ) sonra 24 yaşımda " bu kadar yeter görüşeyim " dedim.
Bizim Anadolu annelerimizin insanı anksiyetik yapan bir davranış geliştirmişlerdir ( tecrübeyle sabit ), tüm negatif olasılıkları sayarlar ve sonrasında utanmadan " ben demiştim " derler. İnsanı yola çıkmadan o kadar bunaltır ve algısını köreltirlerki yola çıkınca bocalamadan olmaz. Bu yüzden kırıcı, beddua mekanizmasını çalıştırmadan bu işi bitir. En deli taktiği vereceğim iyi dinle.
Annene çiçek al, yüzük al biraz flörtöz az biraz da maço ( maço derken asla saygısızlık yapmazsın ama anla işte ) takıl. Derken bu sayede sende olgun bir erk görmesini sağla ve bırak kendi kendine senin tercihine saygı duymayı öğreneceği zemini sen oluşturacaksın bro.
Örnek olarak askere giderken üzülür, ağlar ve bol bol dua ederken bozuntuya vermeden ( içinden amin de muhakka

) elinle alnına yatay bir çizgi çizip " ne yazıyorsa o " de sadece.
Yani rahat ol, her etkileşimde özgürlüğünü kazanacağın olayı kurgula.