eeozkok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam basarisiz girisimleriniz üzücu ama tecrube kazanmisinizdir o yonden sevinmelisini. Ayrica hastaliginizi atlatmaniz fazlasiyla sevindirici . Ben yerinizde olsam ; belirtmek isterim ki sizden daha tecrubesizimdir ama butce olarak daha fazla girisimlerim oldu toplamda 1 aylik bir gecmisim var ve yazilim donanim bilgim yok freelabcerlara is vererek projeler gerceklestiriyorum sadece ilgim oldugu icin girisimci ruhumdan dolayi . Size tavsiyeme gelecek olursak da ben futboladresi domanini projeendirirdim eger vaktiniz de varsa instagram facebook twitter sosyal medyayi da aktif kullanarak guncel transfer dedikodularini , transfer bilgilerini ayrica bugune kadar gerceklesmis transferler en pahali tranaferler , en buyuk stadlar vb. Gibi de liste iceriklerle cok zengin bir proje xikabilir ki oyle bir projede bende sitenizin ziyaretcisi olmak isterim umarim fikirlerim size yardimci olabilir
Teşekkür ederim hocam. Ben küçüklüğümden beri futbol ile hiç aram olmadı. bu dediğiniz blogu yapmam çok zor. ama yine de tekrardan teşekkür ederim.