WEBYON adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onu bilmiyorum hocam godaddy ile ilgili tecrübe mi paylaşmak istedim domaininizin süresinin geçtiğini söylediğiniz için. Register firmasında domain panele yansıyor fakat bu transfer başlattığınız için görünüyor yanında kırmızı ünlem işareti beliriyor transferin onaylanması için 7 gün geçmesi gerekiyor.

Natro'dan transfer yaptım onay maili geldi mesela aynı gün transfer gerçekleşti. Godaddy'den 2 domain transfer ettim onay maillerini göndermedi godaddy 7.günde bekleme süresi bittiği için otomatik onaylandı.

Bir de register firması sadece transfer kodu istemiyor domaine ait bütün bilgileri girmenizi istiyor eğer eksik bilgi girerseniz 7.gün transfer iptal oluyor.

Bir de not olarak belirteyim eğer domain iletişim bilgilerinde son 60 gün içerisinde değişiklik yapmış iseniz transfer gerçekleşmeyecektir icann kuralları gereği.

Bütün bu hatırlatmaları domaininizin süresi geçmiş olduğu için yapıyorum süpriz yaşamamanız için.

Eğer transfer işlemini başka birine yaptırıyorsanız domain süresinin geçmiş olduğunu hatırlatmanızda fayda var.
Teşekkür ediyorum tekrar. Aklımda kalsın. Son 60 günde bir şey değiştirmedim. Bakalım sıkıntı yaşanacak mı. İnşallah bir şey olmaz. Bugün veya yarın sabah başlatıcam transferi zaten.