Guneyz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam öncelikle tabi herkes girişim yapıp bir şeyler kazanmak istiyor ülkenin malum gidişatı ve iş şartları insanları buna yönlendiriyor. Ama benim düşüncem güzel domaine göre girişim yapmaktansa kötü domain ile iyi bilgili olduğunuz bir alanda girişim yapmak sizi daha ileriye taşır. Yani alan adının güzel olması yetmiyor artık bilgi/özgünlük daha değerli bana göre. Kötü bir örnek olacak ama örnek vermek gerekirse atlattığınız bir hastalık var bir site açıp bunun ile ilgili tecrübelerinizi, geçtiğiniz yolları ve tedavi yöntemlerini vs. kendi gözünüz ile anlatsanız daha çok dikkat çekecektir diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim hocam ama eski anıları anmak benim için çok zor o yüzden böyle bir şey yapamam. Ama düşünüp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

ogrgn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tatil domainleri güzel işte yaptır güzel bir yazılım . 2400 birşey değil batmış sayılmazsın
kafamda var ama geçen açtığım konuda böyle bir girişim için min 50000 harcaman gerek dediler. ama kafamda var sadece nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum.