Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anneni dinle pişman olmazsın. Anneler hislidir..
Annesini dinleyip ya mutlu olmazsa? Sen istemediğin biriyle sırf annen istedi diye yatağa girer evini paylaşır mısın? Ben yapamam mesela, hep soğuk olurum gönlüm eve girmekten kaçar. Çalışıyorsam hep toplantı bahanesi sokaklarda gezerim sadece yatmaya giderim. Herkesin kendi kararıdır ama ben kimi seviyorsam onu alırım ailem saygı duyacak okadar. Ana baba isteğine göre yaşanmaz, onlar ölünce ne olacak?

O yüzden konuyu açan kardeşim kalbinin sesini dinle, mutluysan senin ailen o kadın olacak unutma bunu. Aynı çatıda sen yaşayacaksın annen değil. Ben ailemi dinleyip çok şeyden vazgeçtim 20li yaşlarda okadar çok şeyi teptim ki ceremesini şimdi çekiyorum. Şuanda ben ne dersem o oluyor masaya vururum yumruğumu istediğimide yaparım sadece saygı duymak zorundalar. Sen kendi kararlarını verecek yaştasın, kendi istediğinide alacak durumdasın. Annene şunu söyle, annecim senin istediğin kızı alayım ama mutsuz olayım evladının mutsuz olmasını istermisin? Bakalım ne diyecek sana..

Kuzenim ukraynadan evlendi, ailesi reddedecekti gavur gelin dedi hristiyan dedi. Yengem 1 sene yatalak kaldı bu istemediği ukraynalı gelin onun b0kunu bile temizledi. Şimdi ne ders çıkaralım buradan? Annesinin gönlünde olan kızda bi arkadaşımızla evlendi 1 sene sonra boşandı...