Aberat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yılan hikayesine son verelim kardeşim. Özelden yaz sana yardımcı olayım üstadım.

Bu satırı sen üstüne alma kardeşim. Ama şu eğitim veren arkadaşlara laf sokup duranlara tek bişey söylemek istiyorum. Siz ne zannediyorsunuz beyler. Burda biri çıksa dese ki bedava eğitim veriyorum. Sizce ne olur. Oturun bi düşünün. Ben reklam yerleşimi için konu açan bir arkadaşımızın konusuna yazdım. Sadece yardımcı olmak istediğimi yazdım burda olduğu gibi. Akşam r10 a girdiğimde gelen özel mesajların görüntüsünü keşke silmeden burda paylaşsaydım. O zaman eğitim seti satanlar için bu ibareleri kullanmanın ne kadar yersiz olduğunu görürdünüz. R10 günlük hitini tahmin ediyorsunuz. Burda binlerce hatta milyonlarca kullanıcı var. Bedava eğitim vermeye sizce bir insanın boş vakti yeter mi. Bence çok çakılıp durmayın eğitimcilere. Ben şahsen taktir ediyorum. Ücreti mukabilinde yardımcı olmanın nesi kötü bana söylermisiniz. Bende sizler gibi sevmezdim eğitim verenleri. Ama oturup mantıklı düşündüğümde onları haklı buldum. Bu da bir ticarettir arkadaşlar. Yeterki eğitimin içi boş olmasın. Verilen para helaldir. Nokta....
Ama şu eğitim veren arkadaşlara laf sokup duranlara tek bişey söylemek istiyorum

Akşam r10 a girdiğimde gelen özel mesajların görüntüsünü keşke silmeden burda paylaşsaydım

Senin şimdi yaşadığın duyguları ben burada 6 yıldır yaşıyorum.

Burada açtığım bir konudan dolayı 1.5 sene boyunca yardım isteyenler oldu. Hatta o derece ki foruma bir dönem hiç girmiyordum adam "madem yardım etmeyecektin niye konu açıyorsun" demiş. Askerdeydim ha.

Nokta....