Vay arkadaş ne kadar araba uzmanı varmış sorsan bir tanesi cruzenin kapısına dokunmamış ama maşallah kulaktan dolma laflar ile herkes Cruze uzmanı olmuş abicim binen kullanan insanların düşüncelerine kulak ver hatta imkanın varsa Ankara İstanbul gibi illerde genelde hafta sonları Cruze toplantıları falan oluyor katil birine rica et bir arkadas sana test sürüşü bile yaptırır. Oda olmadı kirala bir tane Cruze keyfini sür ondan sonra karar ver.
Gelelim araç detaylarına
En çok tutulan modelleri 2011 124bg olan seridir makyajlı ve makyajsız kasa olarak ikiye ayrılır birde 1.4t ile 2.0 dizel var butce sorun değil diyorsan bunlara bak yolda en babasına nal toplatacak araçlardır yoksa 124bg bak ortalama fiyatları 45 ila 50k arasındadır sürat seviyorum diyorsan altındaki araç sahlansın diyorsan ( ki tavsiye etmiyorum sürat çünkü acele giden ecele gider ) ecotec motorlara fısıldayan adam Sacit ercanli var yanına ugraman kafi
Parça konusunda sıkıntı yok denemesi bedava sanayiye git eski model Chevrolet parçası sor onu bile rahatlıkla bulabilirsin öyle fabrika kapandı bilmem ne oldu safsatalarina kulak asma başta asya abd olmak üzere dünyanın bir çok ülkesinde çatır çatır satılan bir araç
Yakıt konusunda benzinde 45 krs LPG de şehir içi 35 37krs yakar ki 1.6 motor için bence normal bir fiyat
Subap yanması diye birşey yoktur subap erimesi vardır ki bu Cruze has bir sorun değil Renault Opel Cruze ve neredeyse bildiğin tüm benzinli markalar da bu sorun mevcut sebebi de LPG ustası diye geçinen hiç bir şey bilmeyen ustaciklar sayesinde oluyor yanlış montaj dan oluşan zengin veya fakir karışımdan dolayı subaplar aşırı ısınmadan dolayı mevcut boyutlarından bir iki cm uzuyor onunda çözümü işinin ehli bir usta ile sorunsuz bir şekilde uzun yıllar sıkıntısız kullanabilirsin taş patlasın masrafı 1500 2000 arası tutar
5 senedir biniyorum çok şükür sanayiye bakımdan bakıma gidiyorum ha yalan soylemeyelim bir defasında da bobin için gittim bobin + buji değişimi yapıldı harici daha usta eli degmemistir bakım ücreti de 250 300₺
Linea demişsin hocam bildiğin teneke yığını yakıt harici + bir yanı yok ayağimi yerden kessin yeter diyorsan al yok rahatima duskunum diyorsan uzak dur
Aklınıza takılan sormak istediğiniz sorular olursa memnuniyet ile cevaplaya bilirim
Son olarak aklınızda bulunsun hocam ne alırsanız alın kullanan bilen kişilerden bilgi edinmeye çalışın her kafadan çıkan sese kulak verirseniz hiç birsey alamazsınız