Merhabalar günaydın arkadaşlar konu başlığında gördüğünüz gibi bir proje üzerinde çalışmaktayım şuan için en zor kısımları başardığımı düşünüyorum fakat hala programda kafama takılan kısımlar mevcut. Öncelikle programın şuanki aşamasını ve geldiğim noktayı size bahsetmem gerekirse program sisteme tanımladığım mobile tablet ve Desktop browser(tarayıcı) kimlikleriyle sürekli her işlem sonrasında farklı bir cihaz olarak görünüyor yani bu sadece cache cookie veya user agent değişiminden ibaret değil tamamen farklı ve gerçek cihazlar olarak tanımlanıyor kısaca bunu örneklemem gerekirse Bir Samsung Galaxy S9 cihazının android versiyon sürümü ekran boyutu cihaza göre tarayıcı user agent'i yani browser kimlik olayını çok başarılı ve prof şekilde çözdüm. Ve ikinci önemli konu olarak ip değiştirme kısmı bunuda yine android mobil telefonların USB bağlantısıyla kablo yardımıyla mobil internet 3G - 4.5G gibi her işlem sonrasında telefondan ip değiştirerek en hızlı ve sorunsuz şekilde ip değiştirme kısmınıda hallettim. Buraya kadar sitelerin her üyelik sonrasında farklı bir cihazdan giriş yapıyormuş gibi gösterebiliyorum. Bu instagram twitter facebook vb vb hepsine uyarlanabilir fakat şimdi kafama takılan konu mail aktivasyon sorunu burada işler değişiyor aslında hiç denemedim gmail hotmail yahoo vb hizmetleri ama yani patlarsa mail aktivasyondan patlıyabilceğini düşünüyorum spam olarak tanımlanmış mail servislerini kullanmamak gerek dünyaca ünlü gmail hotmail gibi hizmetleride kullanmaya çalışsam bir şekilde telefon onayına güvenliğe takılırsa diye şüphelerim var buna benzer projeleri olan arkadaşlar rus mail servisleriyle çalıştıklarını görmüştüm mail.ru gibi falan temp-mailleri hiç denemek istemiyorum çünkü onlar mutlaka spam'a takılır diye düşünüyorum. Ya şuan için mail aktivasyonunu yaptırıyım sonradan güvenliğe takılan mobil onaya düşenleri falan umursamıcam sonuçta bot 50 hesapda 10-15-20 kayıp olsun dert değil ama başarılı şekilde hesapları oluşturmaya devam etsin sonrasında geliştiririz farklı firmaları entegre ederiz sisteme daha hızlı daha stabil hale getiririz fakat şuan mail aktivasyon için mail hizmeti veren firma araştırmasındayım ayrıca açılan hesapların profilleri random şekilde profil resmi kişisel bilgilerde girilecek ve organik bir görünüm kazandırcaz buralar için yine çok geniş bir türk bayan erkek karışık isimsoyisim oluşturma fonksiyonlarım ve profil resmi için düşük boyutlu profil resmi havuz arşivi falanda oluşturdum 30-50kb'lık şimdi eğer bu projede bana destek vermek tavsiyede öneride bulunursanız çok mutlu olurum konu altından yada özelden ulaşırsanız çok sevinirim herkese çok teşekkürler iyi günler ...